• Vraag uw gratis prijsofferte
  • Vraag uw gratis prijsofferte
  • Vraag uw gratis prijsofferte
  • Vraag uw gratis prijsofferte
  • Vraag uw gratis prijsofferte

Machinepark

Geedeco beschikt over gemotiveerde werknemers en een uitgebreid machinepark om al uw opdrachten tot een goed einde te brengen.

Bij een bezoek aan het atelier kan u de toupie, paneelzaag, vlak en haak, 4-zijdige schaafmachine, bandschuurmachine, opduwzaag, langloopzaag en onze Saomad profileermachine aan het werk zien.

Deze laatste machine echter wordt binnenkort vervangen door de aankoop en installatie van een nieuwe CNC machine. Deze machine zal eigenhandig zorgen voor de profilering van de ramen, omfrezing van de vleugels, modellering van de neuzen en zoveel meer. Maanden van onderzoek en studie gingen hieraan vooraf. Het is immers een wissel- en samenwerking tussen 3 componenten : de machine, de frezen en het software programma. Het is dan ook met enige trots dat we binnenkort deze Logos Life Evo mogen verwelkomen. ( zie ook "nieuws" op home-pagina )

Naast al deze grote machines beschikken we ook over vele kleintjes : afkortzaag, machine voor kleinhouten en glaslatten, bandschuurmachines, enz.....enz...

Kortom, alles wat nodig is om goede produkten te maken en af te leveren.