Over GeeDeCo

U wilt uw ramen vervangen of u denkt eerder aan een totaal concept? Geedeco luistert naar uw ideëen en stelt u de beste oplossing voor om uw bouwproject helemaal af te werken.

Geedeco is de geschikte partner voor uw renovatie of nieuwbouwproject, want:

Geedeco is gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van houten ramen en deuren, maar ook in het plaatsen van poorten en luiken waarbij telkens de beste materialen worden gebruikt. Ook voor al uw schrijn- en timmerwerk kunt u een beroep doen op Geedeco. Denken we hierbij aan:

  • Timmerconstructies
  • Houtskelet
  • Gevelbekleding
  • Terrassen

Zaakvoerder Geert De Cooman komt uit een familie van meubel- en trappenmakers waar hij zijn passie voor het vak heeft gekregen. Geedeco heeft dan ook al een stevige reputatie opgebouwd in zijn branche en werkt uitsluitend met ervaren vakmensen.  De talloze realisaties bevestigen dit alleen maar.

U gaat bouwen of verbouwen? U heeft een vraag over het verwerken van houtelementen in uw interieur? Geedeco luistert naar uw ideëen en geeft professioneel advies op maat dat bovendien past bij uw budget. Ook voor totaaloplossingen biedt Geedeco een heldere kijk op uw bouw- of verbouwingsplannen. Er wordt dan ook gestreefd naar een nauwe samenwerking tussen klant, architect en aannemer voor een vlotte planning van de werken.

Zaakvoerder Geert De Cooman houdt alle projecten nauwlettend in het oog en ziet er op toe dat alle werken kwalitatief en zorgvuldig uitgevoerd worden. Hiervoor worden enkel de beste gecertificeerde houtsoorten en materialen gebruikt. Bovendien worden de nieuwste productietechnieken aangewend om u de kwaliteit te garanderen die u vooropstelt.

De firma Geedeco is gelegen in de Ambachtzone van Oosterzele. Dichtbij de autostrade E40, afrit Wetteren. Centraal gelegen voor Gent, Brussel en Antwerpen maar ook de Kust, Kortrijk en Leuven zijn ons niet onbekend. Kortom… niets is ons te ver !

Machinepark

Geedeco beschikt over gemotiveerde werknemers en een uitgebreid machinepark om al uw opdrachten tot een goed einde te brengen.

Bij een bezoek aan het atelier kan u de toupie, paneelzaag, vlak en haak, 4-zijdige schaafmachine, bandschuurmachine, opduwzaag, langloopzaag en CNC-machine aan het werk zien.

Deze laatste komt uit Italië en is onze nieuwste aanwinst. Ze zorgt eigenhandig voor de profilering van de ramen, deuren en poorten, omfrezing van de vleugels, modellering van de neuzen en zoveel meer. Maanden van onderzoek en studie gingen aan de koop van deze CNC vooraf. Het is immers een wissel- en samenwerking tussen 3 componenten : de machine, de frezen en het software programma. Het is dan ook met veel trots dat we deze “Logos Life Evo” van “Working Proces” aan toekomstige klanten kunnen tonen.

Naast al deze grote machines beschikken we ook over vele kleintjes : afkortzaag, machine voor kleinhouten en glaslatten, bandschuurmachines, enz…..enz…

Kortom, alles wat nodig is om goede producten te maken en af te leveren.

IMG_2419
IMG_7511
IMG_7514
P1000362

Toonzaal

In onze toonzaal te Oosterzele helpen wij u graag verder met informatie over onze ramen en deuren, de houtsoorten, het beslag, de technische aspecten, etc. Aansluitend kan u ook het atelier in werking zien.

Om deze toonzaal bezoeken nog beter en efficiënter te laten verlopen werken we ENKEL op afspraak. Zo kunnen we ons meer focussen op uw specifieke vragen en kunnen we u nog betere en meer gepersonaliseerde informatie verschaffen.

U kan een vrijblijvende afspraak maken tijdens de kantooruren van maandag t.e.m. vrijdag via het nummer 09/362.39.95 of via jo@geedeco.be

Contacteer ons

toon11
toon8
toon10
toon9
toon7
toon6
toon5
toon4
toon3
toon2
toon1

Eigen atelier

In ons atelier ziet u onze werknemers en machines aan het werk. Het hout komt binnen in plateau’s of balken en wordt verwerkt tot ramen en deuren of poorten en luiken. Alles met liefde gemaakt.

Ook de laklijn kan u bezichtigen waar wij alle schrijnwerk eigenhandig lakken, olieën of beitsen.

Vervolgens worden deze afgewerkte produkten voorzien van glas, beslag en dichtingen.

Kom zelf vaststellen hoe degelijk ons buitenschrijnwerk is !

IMG_2918
P1040039
foto2
IMG_7504
IMG_7510
foto1
Over Ons

Contacteer ons

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis offerte!

Neem contact op

GRATIS OFFERTE