Profilering

Naargelang het type woning en de gewenste uitstraling, zijn er verschillende profileringen mogelijk.

Van modern-standaard tot mastiek tot rustiek-retro. Alles kan !

Daarbij de juiste aankleding = neus op dorpel, neus op vleugel, makelaar en T-stijl en wij maken van uw raam een pareltje !

Standaard profilering of 15° schuin. Voor wie het eerder strak wil in een moderne hedendaagse woning.     De neus op dorpel kan maar moet niet. De makelaar is ook recht en eenvoudig. Wil je liever een strak blokraam dat uit de gevel springt en de opening nog meer accentueert ? Dit alles kan besproken en bekeken worden in onze schowroom of ga naar realisaties voor meer voobeelden.

Mastiek profilering of 45° schuin. Ideaal voor de immitatie van stopverf zoals vroeger. Wordt vaak toegepast bij te renoveren ramen of antieke ramen. De neus op dorpel, makelaar en schoen en horizontale T-stijl kunnen gekozen worden in onze showroom of ga naar realisaties voor meer voorbeelden.

Retro of rustieke profilering met extra detail aan het raam. Ideaal voor een pastorijwoning, hoeve of woning in de stad. De neus op dorpel, makelaar en schoen en horizontale T-stijl kunnen gekozen worden in onze showroom of ga naar realisaties voor meer voorbeelden.

Profilering

Contacteer ons

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis offerte!

Neem contact op

GRATIS OFFERTE